midsommar?

Ja, Trevlig midsommar på er folket.
Tråkigt att det ska behöva regna, nu när jag fören gångs skull är ledig. Det är surt. Men jag antar att vi måste göra det bästa av situationen. Det blir fest som fan i vilket fall som helst! :)

Var och kollade på lägenheten i går. Och helvete var den var stor. Har alltid trott att de var en tvåa, men de var ju för fan en trea! Kallhyran låg på ca 3800 i månaden, så jag funderar på om det kan bli för dyrt, och absolut helt onödigt för stort!

Men lägenheten var jättefin och ganska nyrenoverad. Så jag har inte gett upp hoppet än! :)

Men Niklas vill att jag/vi ska ta den, och han tror att vi ska klara av de ekonomiskt. Det tror jag också, i alla fall nu i sommar, eftersom att jag jobbar ca 150% och Niklas kommer också jobba en hel del! 


Så nu ska jag ta helgen på mig och fundera på hur vi ska göra! 


Men nu ska jag ta och sätta lite fart.


Take Care! 


alla har sina sämre dagar..

I dag är de en såndär dag då allt bara har känts helt jävla meningslöst. Allt har blivit så fel. Har varken haft lusten eller orken till att göra något alls. 
I morse var jag på den där "jävla" föreläsningen, men jag orkade inte vara kvar så jag åkte när de var dags för lunch.
Eftersom att det var ett tag kvar tills jag skulle åka och jobba så åkte jag "hem" (till Niklas), för att absolut inte göra något alls. Försökte sova, men de gick inte. Alldeles för många tankar i huvudet som snurrar runt. 

Så nu sitter jag här, på jobbet. Alla barnen har gått och lagt sig och jag är ensam kvar vaken. Hemskt. Jag orkar inte med att vara själv. Och speciellt inte i det här jävla huset. 
Hade tänkt att skriva om spökerierna, men tror det är bäst att ta det en annan dag för annars kommer jag bara skrämma upp mig själv.
 
Nu får det räcka. 


Niklas, tack för att du är en i mitt liv, eller rättare sagt, Du är mitt liv. Skulle aldrig klara av att vara utan dig. Jag har verkligen förståt uttrycket "Varje sekund känns som en evighet utan dig" sen jag träffade dig! 
Kan inte tänka mig ett liv utan dig. 
Ge mig morgondagen så att jag kan ligga i sängen med dig igen! Vill inte vara ensam. 
<3   









Du bär på en sorg som du inte kan kontrollera.
Du döljer den bra med din fasad
men en person som kan träffa din svaga punkt
kan få dig att falla som en korthus.


ny vecka, nya tag.

Idag kom äntligen min efterlängtade ledig dag! :)
Så idag har jag absolut inte gjort ett skit, men det har faktiskt varit jävligt skönt. Enda sen tisdags förra veckan har jag jobbat konstant, så jag tyckte faktiskt själv att jag var värd att bara slappa. 
Jag sov faktiskt enda till klockan var tolv, och sen låg jag kvar i sängen och drog mig i över säkert en timme! SKÖNT!

Det enda vettiga jag har gjort idag var att åka till Frida, (tjejen som jag är personlig assisten åt). För att bli bjuden på fika, och ge henne en hej då present. Hon flyttar nämligen om två veckor och blir en storstads tjej nere i Falun! 
Jag tycker att det ska bli jävligt trist för jag trivdes väldigt bra att jobba med henne. Men men, nu får man slava för Mora Kommun i stället! ;)

Måste bara avslöja, på torsdag så åker jag och kollar på lägenheten i Bäck! :D
Nu har jag bestämmt mig, JAG SKA TA DEN!! Och jag är lycklig, känner på mig att det kommer att bli jävligt bra! 

Måste bara berätta om gårdagen;
Efter jag slutade jobbet så var vi i väg och fiskade. Jag, Niklas, Jimmie, Daniel och Tomas. Dock så var fiskelyckan lika med noll, men Daniel lärde faktiskt mig att kasta med kastspö! Även fast de dåliga kasten var mer i antal än de bättre så tyckte jag att de gick jävligt bra emellan åt.
Men fisketuren var mysig med oboy, bullar, grilladkorv och öl för vissa! :)
Sen bar det i väg till Olle för att umgås med resten. Kvällen spårade dock ur för vissa genom att raka av sig både håret och ögonbrynen! Jag hoppas verkligen att ni har ångrat er nu dagen efter!
För att ni ska förstå vad jag snackar om kan ni kolla på O-Anders på bilddagboken. 

I morgon blir det först att gå på en förläsning mellan 8-16. Efter det är det jobb som gäller. Ska jobba natt igen på "Spökhuset"! Usch, fattar inte varför jag ska ta på mig nätter där. Men men, jag kommer väl i alla fall levand därifrån hopppas jag, mer eller mindre vettskrämd!

Nu blev det här jävligt långt! Så nu ska jag avsluta de här genom att säga; JAG LÄNGTAR TILL MIDSOMMAR!

Take Care!

lördagskväll

kvällen blev lugn iaf, som jag hade hoppats på! :)
Grabbarna gav upp funderingarna på att supa i dag igen pga det otroligt dåliga vädret. Tur för mig, för då slapp jag sitta hemma själv och dega en lärdags kväll.
Så efter att alla jobb var avklarade så blev jag hundvakt åt pappas "bäbis", så vi åkte upp till Niklas och lekte med Lappen. Fast det var  nog mer hon som lekte med Lappen än vad Lappen lekte med henne. Men hon fick iaf göra av med jävligt micket överskotts energi, så hon har sovit sedan dess nästan!
Jimmy, Jimmie och Niklas ville i alla fall åka in till Mora och kolla på crusingen. Rätt värdlöst.

Kvällen har vi tillbringat hemma hos Olle med honom och Emelie. Vi har töntat oss med The Sims 3. Haha, lite barnsligt kanske, men jävligt roligt! Så nu håller Våmhus på att bli som ett enda stort kolektiv!
Personerna är klara, så nu är återstår det bara att fixa i ordning det där jävla huset! Känns som om det kommer att ta evigheter. Men som tur är så har jag 4 natt pass till veckan så jag får väl tillbringa nätterna med att bygga hus! Haha.

Jaja, inte så händelserik dag. Fast så här kan lördagar också se ut! :)

Men nu ligger Niklas bredvid mig och det ser ut som om han försöker sova, så jag ska inte störa honom. Och jag skulle också behöva sova.

TAKE CARE!


ännu en natt på jobbet.

Jaha, så sitter man här igen, vid det underbara tidsfördrivet. Medan Niklas och alla andra i Våmhus är ute och festar och lever loppan!
Känner mig ibland som en gamal pensionär som stannar hemma i stället för att gå ut och roa sig! Men men, livets hårda skola?

Dagen har mest innehållt jobb och jobb. Slutade i morse på Solglimten och sen började jag på Rasmus kl 1. Har i alla fall lyckats klämt in ett möte med "chefen" på socialförvaltningen också, så nu är alla papper ordnade inför sommaren. SKÖNT! 
Fick ett tips av henne idag att jag skulle ringa en snubbe som tar hand om Selja Gruppbostad, för att dom saknar en som går "på rad" i sommar. Skulle vara skönt som fan att få en heltids tjänst, så jag lär väl ta mig i kragen och ringa honom efter helgen. Istället för att fara omkring som en blådåre över hela Mora för att man är vikarie överallt! Hoppas på det bästa! (:

Huset som jag ska sova i. inatt sägs de att de spökar i. Så jag är lite sådär lagom rädd, så jag tror att jag har varenda jävla lampa tänd + TV i full gång! Fy fan. Är nog fan lite mörkrädd av mig.

I morgon blir de återigen (hör och häpna) JOBB! Fast bara några timmar mitt på dagen. Sen ska jag hem och mysa med Niklas. Förhoppningsvis i alla fall, om inte han får för sig att han ska på crusingen i Mora. Eftersom att jag jobbar på söndag så blir det lugnt för mig i morgon i vilket fall som helst.

Jag har börjat tänka om när det handlar om lägenheten i Bäck. Jag vill verkligen flytta, och jag kan ju inte bo hemma hos Niklas som jag gör nu.. Går ju inte riktigt i längden.
Eftersom lägenheten i Våmhus "centrum" är osäkert, pga många sökande så funderar jag starkt på om jag inte ska ge Bäck lägenheten en chans i alla fall.
Får sova på saken! (:

Vill bara gratta Jimmy engång till för att han har tagit studenten i dag! Hoppas ni super lite för mig också! :)

TAKE CARE!

äntligen.

Yes, nu är den igång.
Efter många om och men så valde jag iaf att börja blogga här på blogg.se. Designen är inte den bästa, eftersom jag valde en färdig mall. Men min goda vän Jimmy har lovat att hjälpa mig. Fast först så ska han få fira sin studnet vecka i lugn och ro! :)

Sitter just nu på jobbet (ett utav dom många), jobbar natt. Tiden går så jävla sakta så funderar på att gå och besöka sängen och kudden snart! Den här sängen ser dock inte lika skön ut som "min" och Niklas gör!
 I morgon är de möte med chefen och sedan drar jag vidare till de andra jobbet för att även där jobba natt! Jepp, kul liv jag har. Men de kommer att ordna upp sig när alla inskolningarna är klara hit och dit!

Ja, det här fick bli mitt allra först inlägg, varken intressant eller roligt. Men fick ju bara lov att prova och se hur allt funkar!
Återkommer i morgon.

Take care!

RSS 2.0