tydligen.

 Herregud, jag orkar inte. Varför inte bara lämna mig ifred. Sluta försöka vara trevliga mot mig, jag fick nog från Emelie redan från första början. Går inte att reparera. Jag vill inte heller. Jag hoppas att ni orkar läsa allt.
Kommentarer ifrån inlägget "så jävla patetiskt":
 

Lina  ([email protected]) om så jävla patetiskt.:
Hej Jessica!

Jag vet att Emelie inte menar något illa med de hon skrev. Du säger ju själv att de inte kommer bli lätt och de är de hon menar! Jag skulle aldrig för mitt liv skaffat barn nu när jag varken har jobb eller utbildning. Jag skulle inte vilja födas så själv så de är så jag resonerar och de tror jag Emelie gör också. Man har lixom ett helt liv på sig att skaffa barn så varför inte vänta tills man har ett stabilt liv som man vet skulle funka för ett barn att växa upp i med TRYGGHET! Men de tycker jag, de kanske inte du gör och de för du göra hur du vill med. Jag säger inte att ni kommer bli dåliga föräldrar, tvärt om! Ni kommer säkert att bli hur bra föräldrar som helst! De menar jag verkligen! Och ni gör precis som ni vill såklart! Men de är klart folk måste få säga va dom tycker och tänker. Hade du inte tvivlat själv så hade du inte blivit så upprörd över Emelies kommentar. Eller har jag fel?

Och du Sandra: Visst, Emelie har själv ingen utbildning och visst, hon lever på sin mamma! Men dock så¨skulle hon aldrg sätta ett barn till världen när hon har den situationen heller! Så de är en FRUKTANSVÄRT stor skillnad på dom båda så din kommentar är bland de fjantigaste jag någonsin sett! Vart har du argumenten lixom?

Hoppas att du förstår va jag menar. Var tvungen att förklara va min tokiga vän menar och sen lite av va jag tycker, alltså inget illa :)

Jag hoppas att de kommer att gå bra för dig och Niklas i framtiden med barnet osv och de kommer de göra också! No doubt!
Hare bra så ses vi säkert :)

Kramar från Lina

IP: 92.33.140.157

 11 Augusti, 19:19 
Emelie E  ([email protected]) om så jävla patetiskt.:
Hej Jessica. Snubblade precis in på din blogg och tänkte förklara vad jag menar med det som jag skrev. Och jag menar inget illa, absolut inte, det är bara det att jag tycker det är dumt att skaffa barn när man är så ung och har hela livet framför sig. Och dessutom tycker jag att man ska ha en utbildning och fast jobb osv när man skaffar barn. Niklas har fortfarande ett år kvar i skolan och ni kommer ha det svårt att gå ihop med pengar osv. Jag tycker bara att det är bra om man har ett trygt liv ekonomiskt innan man beslutar att skaffa barn för barnets skull, eller? Och det jag skrev var inte menat till dig utan till Niklas, som jag faktiskt har varit dagbarn med, så jo, jag vet litegrann om han iaf. Jag säger bara vad jag tycker och ärlighet kommer man längst med! Eller gör man inte det kanske? Dessutom är det här inte något jag bara säger till er så ta det inte personligt. Detta säger jag även till folk som jag inte vet vilka dom är. Hoppas du förstår mig lite bättre nu.
IP: 85.228.175.93

Jag blir så arg, ledsen, frustrerad.. Ja nej jag vet inte. Det bara knyter sig inne i magen på mig. Vill bara gå och spy. Jag vet att jag inte ska bry mig, jag vet det. Alla säger de, men de är fan inte lätt. Ni trycker ner mig, fattar ni inte det?! Låt mig va.

Jag vill bara säga mitt, så ni får veta hur jag tolkar saker och ting.

Linas kommentarer;
"Jag skulle aldrig för mitt liv skaffat barn nu när jag varken har jobb eller utbildning. Jag skulle inte vilja födas så själv så de är så jag resonerar och de tror jag Emelie gör också."
Nej, vad bra. Det skulle inte jag heller. För vet du vad, jag har både utbildning och jobb, det är det som är skillnaden på er två och mig! Våran bebis kommer inte födas i en arbetslös familj, vi båda jobbar. Och när bebisen kommer så har Niklas endast 4 månader kvar till studenten. Men ni är väl inte nöjda där heller, för då jobbar han ju inte! Nej de kommer han inte göra de första månaderna för då kommer han gå klart skolan och ta studenten! Men vet ni båda två vad det är?! Har ni tagit studenten?! 

"Man har lixom ett helt liv på sig att skaffa barn så varför inte vänta tills man har ett stabilt liv som man vet skulle funka för ett barn att växa upp i med TRYGGHET! "

Trygghet, ett bra ord tycker jag. Skapar man bara trygghet genom att ha pengar?! Visst, det gör livet kanske mycket enklare. Men vet ni vad. Vi kommer klara av de här ekonomiskt. Och barnet kommer att få så himla mycket kärlek från alla olika håll! "Den" kommer helt enkelt bli bortskämnd, kanske inte som er, som blir bortskämnd av pengar utan av äkta kärlek.

"Men de är klart folk måste få säga va dom tycker och tänker. Hade du inte tvivlat själv så hade du inte blivit så upprörd över Emelies kommentar. Eller har jag fel?"

Dummaste jag har hört, hur fan kan det vara "klart" att alla måste får säga vad dom tycker och tänker? Mår ni så jävla bra av det alltså?! Visst fortsätta att trycka ner på mig, gör de för i helevet. Förstår om ni inte har något annat att vara glad över.
Tvivlat, fel ordval. Jag tror inte att det blir en dans på rosor. Men tycker något par det när dom skaffar sitt första barn?!

Jag är glad att jag har Sandra, hon vågar stå upp för mig och stöta mig. Är de inte så äkta vänner gör?! Eller? Det var de du precis gjorde mot Emelie. Så snälla låt Sandra också lägga sig i om ni ändå ska göra de.

Emelies kommentarer;
"Och jag menar inget illa, absolut inte, det är bara det att jag tycker det är dumt att skaffa barn när man är så ung och har hela livet framför sig. Och dessutom tycker jag att man ska ha en utbildning och fast jobb osv när man skaffar barn. Niklas har fortfarande ett år kvar i skolan och ni kommer ha det svårt att gå ihop med pengar osv. Jag tycker bara att det är bra om man har ett trygt liv ekonomiskt innan man beslutar att skaffa barn för barnets skull, eller?"

Menar inget illa, nej men vad bra. Hmm, va fan skrev du från alla första början då din jävl*....
Som jag skrev om Linas kommentar, jag har en utbildning (till skillnad från dig) och jag har ett jobb som jag klarar mig JÄVLIGT bra på! Ja, som sagt. Niklas har 4 månader kvar i skolan. Och sen flickor, hör och häpna har han en utbildning! Bra va?! ;) Han har också jobb som han har på helgerna, tänka sig han går både i skolan OCH orkar med ett jobb. Heregud, och ni orkar inte ens med att sköta ett jobb! (Y)
Sista månaderna i trean hade jag en 82% tjänst! Så snälla kom inte här och säg vad ni tycker och tänker! Vi har ett tryggtliv ekonomiskt!

"Och det jag skrev var inte menat till dig utan till Niklas, som jag faktiskt har varit dagbarn med, så jo, jag vet litegrann om han iaf."

Var inte menat till mig? Om du skriver en såndär jävla kommentar, drabbar inte det mig?! Ursäkta men har du någonsin haft ett förhållande?! Ehm, verkar inte så..
Dagbarn, oh grattis! Det kanske bara var sådär, 10 år sen? Eller mer? Gud vad bra att ni känner varandra då! Fast han vet knappt hur du ser ut..

"Detta säger jag även till folk som jag inte vet vilka dom är. "

Jo, tack. Jag märker det! Men vad får du ut av det?

Vill bara säga, skaffa er ett jobb och ett liv. Lev inte på andra. Och ha inte mitt och andras liv som eran fritid!

helgen.

Okej, förlåt. Jag vet att jag har varit stentyst här under hela helgen. Men har inte fått in datorn i överhuvudtaget under hela helgen! Jag ska vara lite nödig, så jag punktar upp helgen. hihi. Kanske rätt ointressant, men erat val om ni vill läsa! ;)

Fredag: Var på stan med Sandra! Fika och snacka skit. Och så hjälpte hon mig att hitta en BH som passade, ett par mamma-jeans och två toppar! mums vad jag stor trivs i de nya kläderna! :) Bara nya skor som fattas! :)
SEn var vi upp en sväng på dollars så jag köpte 4 tavlor till lägenheten och några krukor. Så nu snart ska jag väl börja känna mig som hemma, hoppas jag! :)
När jag kom hem var jag HELT slut och la mig i soffan. Hade precis knuggat sminket över hela ansikten då det knacka på dörren! Oh nej tänkte jag, fan.. Hade ju bara sett fram emot att somna, men in kommer en prat glad Andres Olsson och slår sig ner. Vi kolla ett tag på American Idol och sen kolla han sig runt och tyckte det var ganska stökigt, så han tog tag i tvättvikandet och slet åt sig dammsugaren! :D Gullunge!
Han gjorde tillochmed då att jag kom igång, så hela lägenheten blev städad! Härligt.
Sen åkte han hem och duscha och jag hoppade in i min dusch hemma. Och senare bar de av till Mora med han och syster. Ica Maxi och mat på donken! :)
När jag hade lämnat av dom båda två på olika stationer så var de dags att äntligen åka hem till den efterlängtade soffan och filten. Skulle bara kolla en liten snabbis på facebook för att se vad som händer, sen skrev Linn på msn. Och det hela slutade med att vi åkte till Älvdalen. Jajemänsan, impulsgrej.
Väl uppe i Älvdalen blev jag välkommnad av Jimmie och Jimmy som var både full och glad. Resten av kvällen bestod av olika fyllebravader. Var hem nästan halvfyra. KUDDEN <3

Lördag:
Sov länge och drog mig i någon timme innan både jag och Niklas fick nog. Upp och mys äta frukost, sen bara ta det lugnt i soffan innan det var dags att göra sig i ordning för nästa kväll uppe i Dalen. Skjutsade upp Niklas till kl 4. Efter det började allt chafföreri. Men tillslut så hamnade jag äntligen på campingen med mina älskade grabbar. Blev bjuden på grillat och potatissallad. MUMS! :) Träffade Emelie "Forsen" däruppe också, Var så trevligt att träffa henne igen efter hela sommaren, hon tyckte det kändes lite konstigt att jag satt med och bara drack cola, hon tyckte det var ovant att jag var nykter när hon var full (aa).
När alla var nöjda och belåtna var de dags att crusa lite med bilen och vara chaufför. Efter ett tag tröttna dom och bytte bil. Då träffa jag Anders och han räddade min kväll! :)
Visst kvällen innehöll mycket skratt, men jag kände att jag bara ville hem.. Och tiden gick så sakta.. Fick ju lov att vänta på att Niklas skulle sluta för natten. Magen var upprörd och jag mådde bara mer och mer illa. Efter ett tag tröttnade båda Anders och jag ur. Så vi åkte till deras husvagn och ställde bilen bredvid. Hade ner sätterna, bredde på oss täcke och somnade!

Idag har det varit lugnt. Börjar kl sju i morgon så det blir en tidig kväll.

Take Care.

ledig helg.

Sitter på jobbet, ska sova natt. Skönt att det är i Selja i alla fall. För här trivs jag! :)
Så i morgon efter kl nio så börjar min lediga helg! Så skönt, ska vara ledig HELA helgen, fast lite trist att alla är uppe i Älvdalen på Musik&Motor. Våmhus gänget har pimpat en husvagn så dom ska campa där uppe hela helgen, så jag lär väl vara där uppe, Daniel lovade att jag skulle få vara med och grilla! :) Så större delen av helgen kommer nog gå åt att hänga där uppe iaf..

Ska ut med Sandra på stan i morgon, får se vad vi hittar på. Säkert fika iaf, hihi.
Sen ska jag kanske få köpa lite babygrejer av Yvonne (Sandras mamma), som t.ex. babygym och sånt! (:
Sandra ska nog få hjälpa mig också att kolla på lite kläder till mig. Måste absolut få tag i nya byxor och BH. Fattar inte att tuttarna växer så jävla fort, nu i början liksom. Trodde det skulle ta några månader innan dom började växa. haha, men men.

Har köpt mig en chocklad kaka med bubblor i, som jag ska ta och gotta mig med. :)

Take Care.

back to work.

Jajemänsan, tillbaka till jobbet. Dagen blev/blir inte som jag tänkt mig. Skulle följa med en boende på dagcenter, men pga omständigheterna så blev planerna ändrade. Så nu är jag själv i det stora huset. :) 
Började kl 7 i morse, usch! Alldeles för tidigt för att jag ska fungera rätt i både kroppen och huvudet. 
Jag förstår inte mina kära vänner som jobbar som lastbilschaufförer, hur orkar ni lla tidiga mornar?! Och jag klagar på att börja kl sju, och för er så är det världens sovmorgon! Nej du tack, så ibland är jag jävligt tacksam för mitt jobb! :)
Så all beröm åt er grabbar.

Natten har varit hemsk, började att drömma mardrömmar när kl var innan 3. Ni vet såna där drömmar där man hade när man var liten då man varken kunde somna om eller öppna ögonen för att man var så jävla rädd! Som tur var så befann sig Niklas i närheten, och han vaknade ju till förstårs! :) <3

Idag blir det mys med Amanda på kvällen! :D Äta mat och snacka skit. Längtar längtar. 

Nej nu ska jag gå och se hur det går för sötfian.

Take Care.

mys dag.

Yes, äntligen sitter jag HEMMA. Fast jag är dock ensam, och det suger som fan.. :(
Har varit och fiskat med grabbsen. Jimmie, Jimmy, Daniel, Henke och Niklas. Fick faktiskt ngra små söta abborrar. Stolt. Hihi.
Men höjdpunkten med att vara ute och fiska är ju alltid den obligatoriska grillningen! :D Blev köttbullar med korvbröd, MUMS! :) Men sen så gav jag och Henke upp, så jag har nyss kommit hem.
Väntar nu på Niklas.. Usch hatar att vänta.

Dagen har varit jättemysig annars också. Förutom att man får lov att gå upp så jävla tidigt när man jobbar! Usch, borde förbjudas.
Men efter jobbet så åkte jag och väckte upp Amanda, stackarn :)
Sen så följde hon med mig till MVC för att lämna det sista provet som aldrig blev lämnat förra veckan. Så nu är det lite lättare på min axlar, för nu är allt inlämnat, så nu är de bara att vänta.. Vänta och se vad provsvaren säger.
Sen åkte vi hem till henne och åt frulle tillsammans och prata lite om våran (förhoppningsvis) sista minuten resa i början av september! Längtar :)
Egentligen tänkte jag faktiskt inte åka utomlands i år, för jag tänkte att jag har massa annat att lägga ut saker på. Barnvagn, barnsäng, barnstol till bilen, skötbord ja ni vet allt som man behöver ha..
Men jag tänkte som så; Varför ska inte jag få unna mig något nu. För det här är ju faktiskt sista gången jag kan åka själv och verkligen få göra något som jag själv vill! Så då har jag bestämmt mig att jag ska åka! Så vi ska bara mysa, sola, bada och ha de bra! :)
Och på onsdag har vi bestämmt oss för att gå ut och äta! MYS! :D

Nej, nu börjar jag få ont i ryggen av att sitta på golvet. Så nu ska jag krypa ner i soffan och mysa :)

Take Care.

nikotinsuget.

Yes, ännu en kväll/natt på jobbet.
Brukarens mamma har varit hit en sväng nyss, så ybersöt, snäll och fantastisk. En såndär mamma som man själv önskar att man kommer att bli. En riktigt kramgo och härlig person. Kan tänka mig att hon är en riktig bullmamma! :) UNDERBART!

Igår kväll så blev jag så akutsugen på en Gorby's pirog, så jag trodde jag skulle smälla av! haha. Skulle verkligen kunna ge vad som helst om någon hade kunnat lämna en utanför dörren! MUMS!
Så i dag när jag hade "rast" så fick jag lov att åka och köpa två st, hihi. En har jag redan ätit upp och den andra ligger kvar i frysen och skriker på mig!
Alltså det är lustigt hur alla hormoner ställer till allt, bara för att man bär på en till människa.
Jag är "bara" i vecka 12 och har redan gått igenom några matmanier. I början så var jag heltfrälst i chips och dipp, mums. Kunde äta hur mycket som helst. Haha.
Mjölk kan jag inte dricka överhuvudtaget längre, går inte alls för sig! Blir helt spyfärdig av bara lukten och sen när man ser hur möjlken rinner från förpackningen till glaset, DET ÄR HEMSKT! Ja herregud. :)

Lite mer som har förändras under tiden jag har vetat om bebisen är att jag har helt slutat röka, och jag känner mig stolt! :D Men nikotinsuget finns där, det ska gudarna veta. Tänk att bara få sitta ute på ballkongen och tända en cigg och njuta av den i lugn och ro. Åh.. Speciellt när de är såna här sköna sommarkvällar som de är idag..
Fast visst, ,måste faktiskt erkänna att jag någon gång har fuskat, när jag har varit med Jimmie eller Amanda. Då är det svårt att hålla sig. De är som om hjärnan har ställt in sig på att "då ska jag bli sugen, bara för att jag är med någon av dom". Jag vet att det absolut inte är bra att röka, men kan ju säga att det är så lite jag röker när jag väl gör det, max några blås. Fast det var en gång, när jag var med Amanda en dag, och vi båda var upprörda för olika saker, då fick jag en HEL cigg av henne, och herregud. VILKEN NIKOKICK!!! Shit. haha. Och då hade jag kanske hållt upp i två veckor bara. Tänk vad snabbt det går.
Men jag är ändå glad att jag slipper den där skiten, tänk när jag började jobba i sommras. Och efter två timmar var man så himla röksugen att man inte visste vart man skulle ta vägen. Så de är ju bra, det har ju lättat upp som fan i ens arbete när jag sluta röka.

Nej nu skriker pirogen efter mig! :)

Take Care.

magen och dubbellivet.

Är på jobbet. Men brukaren ligger och sover. Så nu har jag datorn i knät och sitter i soffan och myser. Har precis ätit en risifruti, gott! :)

Har beställt lite bebiskläder i dag från HM, hittade ett fint startpaket med olika bodies, byxor och tröja. Beställde också en jättefin fleeceoverall, och två st mössor. Allt i minsta storleken. :) För det är ju svårt att köpa något till de första veckorna, eftersom att man måste ju ha något när man åker in på BB. Något neutrallt, eftersom att vi inte vet vad det blir för kön. Inte än iaf. Vet inte om jag vill veta det heller! :)

Kollade också på mammakläder, eftersom att jag inte knäppa min gamla jeans nu. :(
Och känns inte så kul att gå i mjukisar hela tiden. Men hittade inge som jag tyckte om..

Så nu sitter jag här i soffan som sagt, tagit av mig den stora tröjan och sitter och håller handen på magen. (:
Vill hellre att Niklas ska ligga och hålla om "oss". Men men, får väl klara mig själv i dag och i morgon..
Känns lite grann som om jag lever ett slags dubbelliv. För inte på något av mina jobb vet någon om graviditeten..
Inte ens på Selja Gruppboende där jag går på rad, och har en deltidstjänst på 75%.
Visst magen har ju växt, men tror inte att man tänker på det om man inte vet om sanningen. Och sen är jag väl ganska bra på att dölja, klär mig i stora tunikor och stora tröjor.
Det är inte det att jag skäms. Vet inte vad det är, rädd för vad folk ska tycka och säga till varandra. Och jag har ju ingen särskild bra kontakt med någon av de jag jobbar med. Visst, jag trivs ju bra med människorna och tycker att alla är trevliga, men de är mest bara ytliga kontakter. Vet inte heller hur jag skulle kunna tala om det för någon. Hur ska man säga det på för sätt?
Men tidsnog så kan jag inte dölja det längre.
Fast mitt sommarvikariat slutar om några veckor. Så då kommer jag bara få hoppa in när någon är sjuk eller pga av annan orsak. Vilken chock de skulle få om jag kommer tillbaka i november och är jättetjock (a)

Ja, nu har jag fått skriva av mig lite. Igen, haha.

Men jag ska bara säga en sak till, eller blir säkert två. Jag hoppas att ni som är på Mora Festivalen ikväll har grymt roligt! Och festa lite för mig också! :)
Sist men inte minst, jag saknar Niklas. Usch allt blir så mycket tyngre utan dig och jag vill ha dig nära jämt! Jag älskar dig, mer än någon kan ana!

Take Care.

jobbet.

Sitter på jobbet. Tog med datorn och internet hit idag eftersom att jag ska tillbringa hela helgen här. Och på det här jobbet är de så himla mycket dötid! Eftersom att brukarens favoritsyssla är att kolla på tv!
Kan verka som ett jävligt slappt jobb för er som inte är i "branschen" själva, men ni får tro vad ni vill.

Igår var de min födelsedag. Helt okej, bäst av allt var iaf smörgåstårtan! :) hihi.
Jag och Niklas pratade om de i går kväll, att födelsedagarna nu är inte alls nå roliga, man hade nästan kunnat hoppa över dom iaf, känns de som. Tänk för tio år sen, herregud. Då räkna man ju ner dagarna som är jävla tok, när det typ var 1-2 månader kvar. Sen kunde man knappt sova natten innan utan vred och vände på sig timme efter timme.
Aah, det var tider det! :)

Nästa helg blir det stor kalas hemma hos farmor och farfar, som alltid. Eftersom att min pappa fyller år på onsdag. Usch är lite nervös eftersom att varken farmor, farfar eller faster vet något om barnet, ÄN!
Och jag vill inte veta vad farmor kommer tycka och tänka om det. USCH!

Men nu har jag inge mer att skriva..

NIKLAS <3

Take Care.

RSS 2.0