usch.

Nej, jag hatar såna här kvällar.
Idag har allt känns förjävligt. Tårarna har inte varit långt ifrån. Och snart kommer det brista.
Jobbar just nu, börjar bli en vana, att inte kunna ha något annat liv än att just jobba. Men jag har satt mig själv i situationen och då får jag skylla mig själv. Men jag känner att kroppen börjar smått säga ifrån, och jag har ju faktiskt inte bara mig själv att tänka på längre heller. Så efter den här idiot helgen så får de vara nog med dubbel och ibalnd t.o.m trippel pass! Nu ska jag lära mig att säga stopp!!!
Min helg blev inte som jag hade tänkt mig;
Torsdag (idag): 14.00- 09.15
Fredag: Har fem minuter på mig att ta åka till nästa jobb som börjar 09.20. Men slutar som tur är kl 13.00.
Lördag: Börjar jobba kl 10.00 och slutar på måndag kl 11.00. Yeyye ett 48 timmars pass!

Just ja, fyller år i morgon, eller rättare sagt om 1 timme och 45 min. Wow. Känns inte som det.
Kommer kännas som vilken annan dag som helst, vaknar upp på jobbet och sticker till nästa. Jag har ingen bra kontakt till mina arbetskamrater, så ingen vet att jag fyller år. Och de är lika bra. Så i morgon kommer de bli en helt vanlig dag. Men jag slutar kl ett, så då ska jag hem och vänta på att mamma ska komma hem och ge mig smörgåstårta! :)
Något positivt iaf! :)
Skulle tycka att det var trevligt om jag hade fått vara ledig på min födelsdag och helgen. Så att jag hade kunnat hitta på något.. Men nej, tydligen inte. Det är liksom min sista födelsdag innan jag blir mamma. Och då ska jag jobba.
Nej usch, idag var vi deppiga.
Antar att det är alla dom här jävla hormonerna som ställer till det.

Idag skulle jag ha varit hos MVC och lämnat sista provet. Men jag orkade verkligen inte. Vaknade i morse och kände ingen kraft alls, allt bara hade runtit i från mig och sen kom illamåendet. Hoppas att det bara är tillfälligt så att det inte är knaset med njurarna som har börjat gett symtom.
Ska försöka hinna till MVC i morgon.

Nu ska jag gå och försöka sova. Känner mig trött. Så får jag sjunga till mig själv i morgon bitti. (:

Take Care.


mys kväll.

Nu är det en ny lång vecka att jobba sig igenom..
Inte ledig förren nästa tisdag. Jobbar till och med på min födelsdag! Buhuu. Inte nog med att jag jobbar ett pass, utan två. Och sen jobbar jag hela helgen. Men men, jag kan ju ändå inte dricka, och jämt när jag fyller år så är det ju Mora Festivalen, så då kan jag väl lika gärna jobba om jag ändå inte ska ut och fara i öltälten. Men jag är glad iaf :)
Blir ju gött när juli lönen kommer sen i augusti. Härligt härligt! :)

Igår och idag jobba jag mellan 8-15. Älskar det passet, för då kommer man hem i tid och hinner göra något. Det är skönt. Fast det värsta med dom passen är att jag är så fruktansvärt morgontrött och klarar verkligen inte av tidiga morna.
Speciellt inte nu när man mår illa som en gris när man kliver upp. Och inte tål matlukt. Igår morse öppna jag kylskåpet och värsta doften kom till näsan, fanns bara en sak att göra. Springa till toaletten och kräkas.
Känns ju otroligt bra när man är stressad till jobbet för att överhuvudtaget komma i tid.

Men jag hoppas att illamåendet snart är över!! Barnmorskan sa att det bara brukar vara tillfälligt. Så jag hoppas på det bästa, som vanligt! :)
Appropå barnmorskan, var på MVC i dag igen innan jobbet och lämnade ett till prov. På torsdag är det förhoppningsvis sista gången, så på fredag hoppas jag på ett positivt besked! Håller verkligen tummarna! :)

Efter jobbet idag så åkte jag upp till svärfar och myste. Trivs verkligen där! Nästan bättre än hemma, iband iaf :)
Blev bjuden på grillat, och hade allmänt mysigt! Ge mig flera såna kvällar!

Nej nu ska jag sova, för i morgon är det jobb mellan 9 - 21.30. BLÄ!

Jaja,

Take Care.

ledig dag!

Åh vad skönt, äntligen!!
Fast dagen kommer mest bestå av att städa och tvätta. Sen ska vi in till mora en sväng, för att bygga på matförådet lite grann! :)
Jag hatar att handla, känna som om pengarna bara dras i från mig för absolut inget vettigt alls. Fast ja, mat måste man ju ha, men det känns som om det finns roligare saker att handla än just mat!
Dagens I - lands problem! ;)

Men jag får bli lite kortfattad idag för jag har ingen aning om vad jag ska skriva och sen känner jag mig så stressad över allt jag måste hinna med. Så nu ska jag springa ner i tvättstugan! :)

NIKLAS <3

Take Care.

så jävla patetiskt.

  Egnersson igår, 00:00
Idiotiskt att skaffa barn när man inte har någon utbildning och fortfarande lever på blöjbidrag..

Den här "Engersson" på bilddagboken, har kommenterat Niklas bild genom att skriva så här.
Jag kan inte beskriva hur arg och ledsen jag är.
Varför?! Vi känner ju för fan inte ens dig!!!
Du heter tydligen Emelie, men mer vet jag fan inte.
Så varför kommenterar du? Överhuvudtaget?
Du vet ingetalls om oss. Visst när bebisen kommer i februari så kommer Niklas fortfarande gå i skolan. Jag har aldrig sagt att det kommer bli lätt, men det kommer gå.
Vi båda jobbar nu, och jag jobbar mer en heltid! Och kommer fortsätta med att jobba så länge jag kan och orkar!
Och vad menar du med blöjbidrag? Snälla du, om du ska klaga över något kan du väl åtminstonde prata i klartext, herregud.
De finns faktiskt värre saker att lägga sig i. Så låt oss vara!
Vad beror det på att du lägger dig i?! Jag vill knappt börja spektulera ut i de.

Du vet inget om våran uppväxt och bakgrund. Så snälla lev dit eget liv och inte vårat!

PUNKT SLUT!!!

http://bilddagboken.se/p/frontpage.html#10

vecka 11

Gravid vecka 11
Infaller mellan


Din bebis väger nu ungefär 8 gram och är 4.4 till 6.1 cm från huvud till rumpa, ungefär motsvarande en stor lime! De tre kommande veckorna kommer längden att fördubblas. Huvudet är fortfarande oproportionerligt stort och utgör nästan halva fostrets längd.

Du närmar dig nu slutet av den första trimestern och din livmoder är nu så stor att den tar upp den största delen av ditt bäcken och kan hos en del kvinnor redan kännas i nedre delen av buken.

Det är ännu för tidigt att känna fostrets rörelser; vanligtvis är det gaser eller en felaktigt daterad graviditet.

Bebisen

Vecka 11 är den sista veckan innan din bebis lämnar embryostadiet och blir ett foster. Bebisens naglar bildas den här veckan, och de yttre könsorganen börjar att anläggas för att bli färdiga om tre veckor.

Som en förberedelse för amningen kan din bebis redan svälja. Den kan också kissa ut det fostervatten som den sväljer. Fostervattnet förnyas kontinuerligt. Den lilla sparkar och rör sig, men är alldeles för liten ännu för att du ska kunna känna det.

Alla viktiga organ har anlagts vid det här laget och fungerar till största delen som de färdigutvecklade organen, men de behöver fortfarande öka i effektivitet och storlek.

 

Usch, jag bara längtar! (:

Jobbade i baren på Strandserveringen i går. Men när kl började närma sig ett så, protesterad den lilla, och jag blev illamående och fick jätteont i både mage och rygg. Så de enda jag kunde göra var att få lov att åka hem och lägga mig i soffan och bara ta de lugnt med Niklas! :)

I dag blir det jobb igen, från 5 till mitt i natt. Se om bebisen accepterar det bättre.

Ha en bra dag.

Take Care.


överlycklig.

Sitter på jobbet, måste passa på när de är lugnt och när alla brukare har "rast" i sin lägenhet. (: Och eftersom att vi knappt har internet hemma så sitter jag framför datorn här och lodar istället! :)

Måste avslöja en sak nu, en stor sak. En mycket enorm sak!
Fast de flesta vet redan om de, eller kanske har förståt det själv,
Men iaf, i februari kommer min och Niklas bebis. <3 :D
Vi är överlyckliga, och allt känns så himla rätt! Och jag bara längtar!!
Det var inte direkt planerat, (om man får säga så?) Huvudsaken är väl att man är glad när man väl inser fakta? :)
Jag hoppas att ni som får veta det nu står på våran sida, för skitsnack mår ingen bra av. Så snälla bespara mig era åsikter om de inte gynnar mig, för jag kommer fortsätta vara överlycklig.

Var på första besöket hos MVC i går (Mödravårdscentralen). Och Niklas följde med! <3 :)
Tog massa olika prover och satt och prata med våran barnmorska Helena.
Är imponerad över mig själv som vågade ta blodprov i armen, för jag är så jäkla rädd för nålar och sprutor, men de gick bra! Med lite stöd från Niklas då såklart! :)
Helena upptäckte att jag hade för mycket protein i kroppen. Och protinet kommer från njurarna, så hon var lite orolig över mina njurar, så jag ska dit igen i morgon, på tisdag och på torsdag igen för att lämna fler prover. Så jag hoppas att det går till det bättre (:
Annars såg allt bra ut, och hon trodde att jag kunde få en väldigt bra graviditet! :)
Så enligt våra beräkningar så är jag i vecka 10+2. Alltså inne i vecka 11 redan! :)
Men de får man veta mer exakt när vi gör ultraljudet sen i början av september!
Så Helena kom fram till att runt den 16 februari ska bebisen komma ut till oss! :D
LÄNGTAR SÅ HIMLA MYCKET!!

Så i morgon ska mamma följa med mig till MVC, och sen ska jag träffa Mandis! (: <3

Take Care.

onsdag.

Onsdag och juli, betyder yra. Yra betyder jobb.
Så ikväll ska jag stå i öltältet som strandserveringen har.

Är lite bitter över att jag inte kan var och festa med alla här hemma på våmhusfesten. Men ja, jag hoppas ni förstår, och planer kan ändras. (:
Hoppas iaf att ni kommer ha skitroligt! För de skulle jag ha haft.

Kl börjar bli lite mycket, så jag ska ta och göra mig i ordning.

Take Care.


god morgon.

Kom nyss hem från jobbet. Har sovit så fruktansvärt dåligt i natt. Somna säkert inte fören kl två, och har vaknat typ varje kvart där efter. När kl var halv sju så gav jag upp. Hatar när de blir såna nätter.
Men nu ligger jag i alla fall tillslut i soffan hemma bredvid min älskade! <3
Jag hitta han nämligen i soffan när jag kom innan för dörren. Hade tydligen satt på en film i natt och somnat framför den, sötnos. :)

Funderar på om jag ska ta och försööka sova några timmar, eller om jag ska ta och göra lite frukost. Frukost på sängen, eller rättare sagt frukost på soffan åt Niklas. :)

De är kronprinsessans födelsdag i dag, 32 år. Grattis till henne!
Vet det bara av en slump, eftersom att jag kolla på nyhetsmorgon i morse. Haha.
De hade kommit dit en gäst som skulle prata om monarki, och om de var bra eller dåligt. Och om vi verkligen skulle ha en kung i Sverige.
Det var faktiskt lite roliugt att kolla på den där gästen som nästan skämde ut sig. Visst han var ärlig och jag kunde inte låta bli att hålla med honom om vissa saker. Han var alltså HELT emot monarki. Och ville absolut inte att det skulle finnas en kung i Sverige!

Tex sa han så här: "När man har monarki är de som om samhället har fastnat i 1800 talet, där fadern få lov att godkänna vem hans dotter ska gifta sig med! Och varför ska inte en kung kunna bli straffde, han kan väl lika väl som oss "vanliga" människor göra något straffbart. Och när vi i Sverige ska prata om jämnställdhet, vad liknar då det här?!
Om inte Viktoria hade fått gifta sig med Daniel, vad hade hänt då?!"
Det var när han sa såna där saker jag inte kunde låta bli att faktiskt hålla med den där gubben! 
Vad tycker ni, ska vi ha kvar monarki, eller inte? Ska vi bli som USA och skaffa oss e president istället?

Nej nu ska jag vila lite. Det behövs.

TAKE CARE! 

skäms.

Förlåt läsare.
Jag har slarvat så otroligt med bloggen!
Har bara inte haft någon lust att skriva, bara kännt att "Jag gör de i morgon". Men morgondagen har kommit och jag tänker likadant.

Men de har hänt så mycket saker att min hjärna känns fullproppad.

Jag har flyttat, så nu bor jag i Bäck med världens bästa. Och jag börjar trivas riktigt bra.
Så de har verkligen varit kaos ett tag, som ni kanske förstår. Kartonger långt upp över öronen. Men nu har vi faktiskt börjat fått ordning och det känns såklart skönt.

Efter midsommar jobba jag verkligen arslet av mig. Så förra veckan tror jag kroppen sa stopp, och jag fick världens sommarförkylning och feber. Så det blev att sjukskriva sig från alla jobb, det är verkligen det hemskaste som finns tycker jag! Men nu är jag frisk igen, och det blir jobb redan idag, ska jobba natt. (usch) Tycker inte om att sova borta. 

Sen har det hänt världens bästa grej! :D Och jag är så lycklig, allt känns så jävla bra. Och jag bara längtar, längtar och längtar. Men tänker inte avslöja här riktigt än.. Utan ni får hållas lite till. :)

Men nu ska jag upp till Heden och hämta bilen.

Niklas, jag älskar dig. Du är bäst! <3

Take Care.


RSS 2.0